Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Combicursus

Combicursus

Wilt u samen met uw kind op dezelfde tijd les? Dat kan! We hebben speciaal voor u een combi cursus. U staat dezelfde tijd als uw kind op de piste. Samen met andere cursisten zit u in een groepje met allemaal hetzelfde niveau. Iedere week heeft u 1 uur les met maximaal 10 personen in een groep bij skiën en maximaal 8 personen voor snowboarden. Zo heeft de leraar voldoende aandacht voor iedere cursist. Als beginner leert u in 4 weken de basistechniek, zodat u in zelfstandig van een blauwe piste kunt afdalen. Wij hebben een leraar beschikbaar, die zich 100% voor u inzet. (inschrijven van de kinderen kan via de mini/kids cursus)

voor wie:               vanaf 13 jaar
niveau: 1 en 2, klik hier voor de niveauwijzer. 
groepsgrootte:            skien 3 tot 10 personen
  snowboarden 3 tot 8 personen
   
Prijs cursus 1 uur: € 99,95
Prijs materiaal: € 29,95


Bij de cursus is een maandkaart t.w.v. €54,95 inbergrepen, de maandkaart is exclusief materiaal.

* LET OP in januari en februari bieden wij 3 weekse cursussen aan i.p.v. onze 4 weekse cursussen! Prijs 3 weekse combicursus (3x 1 uur): €74,95 cursus & €22,95 materiaalhuur. Bij de cursus zit onbeperkt baantoegang voor 3 weken excl. materiaal.

Kijk voor data en tijden onderaan de pagina bij het invulformulier.

Interesse gekregen in deze cursus? Vul onderaan deze pagina het formulier in. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Let op! Zonder bevestiging van ons is er nog geen plek gereserveerd voor u in de les.

Inschrijven