Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof in Den Haag!
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes organiseert u bij De Uithof in Den Haag!

De Uithof biedt uiteenlopende activiteiten aan met voor ieder wat wils. Of het nu gaat om skiën, snowboarden, klimmen, schaatsen of bijvoorbeeld karten, bij ons vindt u het allemaal onder één dak. De Uithof is daarom de ideale locatie om bedrijfsuitjes te organiseren. Een dagvullend programma onder één dak is voor veel bedrijven al een groot succes geweest.

Alle bedrijfsuitjes zijn uniek en daarom beschikt De Uithof over uitgebreide horeca mogelijkheden. Van steengrillen en kaasfonduen in het Skicafé, uitgebreide buffetten in een van onze vergaderzalen of een op maat gemaakt menu in The Zone, de horeca van De Uithof draait zijn hand er niet voor om. Ook beschikt De Uithof over diverse vergadermogelijkheden. Door uw vergadering te combineren met een van onze sportieve activiteiten haalt u het maximale uit uw bedrijfsuitje!

Vanuit onze ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes helpen wij u graag met het samenstellen van de perfecte dag. Neem hiervoor contact op met de afdeling Sales & Reserveringen op nummer 070-3099649 of mail naar sales@deuithof.nl.

 

reserveren +