Fun bij de Uithof
Bedrijfsuitje Den Haag - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag

Ben u op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje in Den Haag? De Uithof in Den Haag is de ideale locatie! De Uithof biedt verschillende activiteiten aan met voor ieder wat wils. Of het nu gaat om schaatsen, skiën, snowboarden, karten, of bijvoorbeeld klimmen, bij ons vindt u het allemaal onder één dak. Een dag vullend programma onder één dak is voor veel bedrijven al een groot succes geweest.

Activiteiten tijdens een bedrijfsuitje Den Haag

Ieder bedrijfsuitje is uniek en daarom kiest u bij De Uithof uit een divers aanbod van groepsactiviteiten. Zo kunt u op een ultieme manier werken aan de teambuilding in de sneeuw of organiseert u een competitie met het less is more gaming arrangement. Heeft u echt sportieve collega's dan is de all-in active games arrangement precies wat u zoekt. Met dit arrangement vult u de dag waarbij snelheid, behendigdheid en kracht de kern vormen. 

Vergadermogelijkheden tijdens uw bedrijfsuitje

Wilt u tijdens het bedrijfsuitje in Den Haag een vergaderruimte huren? Geen probleem! De Uithof beschikt over diverse vergadermogelijkheden. Combineer tijdens uw bedrijfsuitje een vergadering met een sportieve activiteit. Op deze manier haalt u het maximale uit uw bedrijfsuitje!

Afsluiting bedrijfsuitje

De Uithof beschikt over uitgebreide horeca mogelijkheden waardoor u uw bedrijfsuitje op een perfecte manier kunt afsluiten! Van steengrillen en kaasfonduen in het Skicafé, uitgebreide buffetten in een van onze vergaderzalen of een op maat gemaakt menu in The Zone, de horeca van De Uithof draait er tijdens uw bedrijfsuitje in Den Haag zijn hand niet voor om.

Meer weten over uw Bedrijfsuitje Den Haag?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje in Den Haag bij De Uithof? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast op op onze contactpagina

Meer informatie

Kies direct een arrangement voor het bedrijfsuitje Den Haag

Veel gebruikte zoektermen

Vergaderruimte De Uithof , vergaderruimte