Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Airsoft

Airsoft

Airsoft INC. is opgericht door airsoft spelers en heeft één van de eerste CQB (close quarter battle) airsoft locaties van Zuid Holland, the Time Crisis Arena! Airsoft is de nieuwste sensatie in de schietsport, maar heeft nog niet veel bekendheid bij het grote publiek. Naast leden van de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (NABV), wil Airsoft INC. de sport voor iedereen toegankelijk maken op deze indoor locatie in Den Haag, Zuid Holland.

Airsoft is vanaf 18 jaar te beoefenen en omdat bij ons de sport voor iedereen toegankelijk is, betekent dat er extra gelet wordt op veiligheid, sportiviteit en plezier voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat je niet altijd een groep van 10 personen hoeft op te trommelen om te kunnen spelen, werkt Airsoft INC. met vrije inloop voor NABV leden en bieden we een uitdagend programma, ook wanneer we slechts 1 bezoeker hebben. Wanneer je niet gelijk in een skirm wil duiken, maar gewoon eens kennis wil maken is er een introductie uurtje. Hierbij komen alle type replica's aan bod tijdens target practice en parcours en wordt kennis gemaakt met tactieken.

     Tijd  Prijs  aantal   
Volwassenen 18+                    1 uur  €17,50 max 16  
Volwassenen 18+ 2 uur €29,50 max 16  
Volwassenen 18+ 3 uur  €37,50 max 16   
Tot 18  1 uur  €15,-  max 20  
Tot 18 2 uur €27,50 max 20  
Tot 18  3 uur  €35,- max 20  
Nerf  1 uur  €12,50 max 20  
         

 

Voor de jongere spelers biedt Airsoft INC. als eerste in Nederland ook airsoft aan voor de doelgroep tot 18 jaar, dit gebeurt met vergelijkbare replica's maar dan uiteraard met een sterk verminderde snelheid van de projectielen. Ook aan de kleintjes is gedacht, die bij Airsoft INC. Nerf games kunnen spelen met schuimrubberen darts.

reserveren +