Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Nederlandse KUNSTSCHAATS top traint in De Uithof!

Nederlandse KUNSTSCHAATS top traint in De Uithof!

jul 3, 2017

Zomerijs in De Uithof

Nederlandse KUNSTSCHAATS top traint in De Uithof!

Den Haag, 3 juli 2017

Van 10 t/m 16 juli zullen de Nederlandse kunstrijkampioenen trainen op het ijs in De Uithof. De SKN, onder leiding van Hoofdcoach Christopher Howarth (VS), traint de Nederlandse top op het Haagse ijs. De Stichting Kunstrijden Nederland (SKN) stelt zich als doel het stimuleren van het kunstrijden in Nederland in algemene zin en in het bijzonder Nederlands toptalent te ondersteunen om daarmee de sport internationaal op de kaart te zetten.

Citaat Joan Haanappel (oprichtster SKN):

Voor ons bij SKN is het een droom die uitkomt…

Wij hebben onze thuisbasis in De Uithof waar we iedere drie maanden een hele week een trainingsstage organiseren voor onze selectie. Tot nu toe moesten wij zomers van een andere ijsbaan gebruik maken. Heerlijk, nu kunnen we lekker thuis blijven!!

Onder andere Nederlands Kampioen Thomas Kennes (BKV) , Kyarha van Tiel (EKIJSA), Caya Scheepens (BKV), Linden van Bemmel (FSA), Sophie Bijkerk (DDD), Sam Jansen (FSA), Kylie Loots (FSA), Lindsay van Zundert(Amaranth), Maartje van Veen (BKV), Isabella Smit ( Amaranth)), Mikai van Ommeren (BKV), Baukje van Kuijlenborg( BKV) en Melissa Hopman(AIJC) zullen in de trainingsweek op het ijs te vinden zijn.

Zomerijs

Beleef komende zomer ook zelf het unieke zomerijs in de binnenhal van De Uithof!

Zomerijs, het klinkt bijzonder en tegenstrijdig maar het is een unieke beleving om midden in de zomer het ijs te betreden.

Dit jaar is er voor het eerst de mogelijkheid om ook op De Uithof gebruik te maken van zomerijs.

U kunt samen met uw vrienden, familie, team of collega’s een van de vele clinics of arrangementen beleven die De Uithof aanbied op het ijs in de binnenhal.

Kom komende zomer verkoeling zoeken in de Uithof!

Tarief:

Baantoegang ijshockeyhal €4,-