Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Interieurverzorg(st)er / Schoonmaak(st)er - vacatures | De Uithof Den Haag

Interieurverzorg(st)er / Schoonmaak(st)er

Interieurverzorg(st)er / Schoonmaak(st)er

Aan de rand van Den Haag, dicht tegen het Westland aan ligt natuurgebied De Uithofspolder, In dit natuurgebied ligt sport en evenementencentrum De Uithof, welke beschikt over een 400mtr schaatsbaan, een ijshal, sneeuwbaan, kartbaan, gamescenter, kidszone, klimmuur en fitness. Als centraal aanbod loopt door het gehele complex een divers scala aan horecafaciliteiten met gethematiseerde cafés en diverse zalen voor vergaderingen, feesten en bijeenkomsten.

Per direct hebben wij plaats voor een:

Interieurverzorg(st)er / Schoonmaak(st)er

Als Interieurverzorg(st)er ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak en hygiëne in het gehele pand, waarbij de prioriteit ligt in de diverse horeca-locaties. Je functioneert hierbij onder de Horeca-manager waarmee duidelijke afspraken worden gemaakt. Met jouw oog voor detail zorg je er voor dat de gasten en werknemers zich optimaal kunnen bewegen in een brandschone locatie waarin service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Je heb gevoel voor orde, netheid en draait nergens je handen voor om. Je bent perfectionistisch ingesteld en zelfstandig. Van vergaderzalen schoon opleveren, de op- en afbouw van de vergaderruimtes, de toiletten tot het verwerken van de afwas, jij beheerst het allemaal.

Wie ben jij

Een enthousiaste georganiseerde duizendpoot die het als een sport ziet een grote locatie schoon op te leveren. Je bent sterk in het stellen van prioriteiten en hebt oog voor kleine details.

Wat bieden wij

Naast een zeer uitdagende en leuke functie, bieden wij jou een werkweek van 32 uur.

Reageren op, of vragen over betreffende functie kan je richten aan; horecavacture@deuithof.nl.