Sluiting De Uithof in verband met Coronavirus

13 maart 2020

Sluiting De Uithof in verband met Coronavirus per 15 maart 18:00 uur

Nieuwe maatregelen

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

Heb jij een reservering staan bij De Uithof? Dan nemen wij binnenkort contact met je op.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Coronavirus een eigen beslissing.

Tickets en vrijkaartjes

Heb je een ticket gekocht via andere kanalen dan de webshop van De Uithof (geldig tot eind maart 2020) dan heb je daar inmiddels bericht van gehad.

De Uithof-vrijkaartjes met een geldigheid tot 29 maart 2020 kunnen tot 28 maart 2021 ingeleverd worden.

Jaarkaarthouders

Heb jij een jaarkaart voor onze sneeuwbaan die reeds is geactiveerd? Dan zullen wij deze met een half jaar verlengen vanaf de datum dat de kaart is geactiveerd. Zo kun je alsnog een jaar lang plezier hebben van toegang tot onze sneeuwbaan! Stuur hiervoor een mail met jouw naam, achternaam en adres naar info@deuithof.nl. Heb je een jaarkaart die nog niet is geactiveerd? Dan kun je deze vanaf oktober activeren bij De Uithof.

Continuïteit

Wij voorzien dat de gevolgen van deze gebeurtenissen ons bedrijf tot aan het begin van het nieuwe schaatsseizoen zal treffen. IJskarten, zomerijs en het Sport- en Spelpaleis, kunnen wij niet gaan realiseren de komende maanden. Wij focussen op een nieuwe seizoenstart in oktober 2020 en daar hebben wij alle vertrouwen in.

Frisse start van het nieuwe seizoen

In de periode dat De Uithof gesloten is, zal er gewerkt worden aan de start van het nieuwe seizoen. De Uithof hoopt hiermee de activiteiten nog meer te kunnen optimaliseren voor het nieuwe seizoen.

De Uithof als noodlocatie

De Uithof beschikt over veel grote ruimten en voorzieningen. De locoburgemeester van Den Haag heeft bedrijven en burgers opgeroepen voor elkaar klaar te staan in deze crisissituatie. De Uithof is staat om als crisislocatie te dienen in welke vorm dan ook. Onze mensen zijn getraind op het gebied van EHBO tot allerlei regelgeving. De Uithof kan de sneeuwbaan inzetten van mega vriescel tot de ijshockeyhal als noodhospitaal mocht dat nodig zijn.

De Uithof wenst iedereen sterkte in deze periode!

De Uithof gaat alleen over de sluiting van de eigen activiteiten. Dat houdt in de sneeuwbaan, lasergame, de e-kartbaan, sumoworstelen, bungeesoccer, de horeca, het ijskarten en alle ijsvoorzieningen. 

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie