Kart & Games
Speciaal voor kinderen

BIJ DE UITHOF KART & GAMES HEBBEN WIJ, NAAST HET NORMALE AANBOD VOOR KINDEREN, SPECIAAL VOOR KINDEREN ONWIJS GAVE EN SPANNENDE ACTIVITEITEN! WIJ BIEDEN MEERDERE ARRANGEMENTEN AAN ZOALS KINDERFEESTJES EN KARTCURSUSSEN! BIJ DE UITHOF ZET JE DE SPORTER IN JE AAN!

Kinderkarten

Karten als je tussen de 8 en 13 jaar bent? Treed in de bandensporen van Max Verstappen en zet een stap in onze karts tijdens een kinderheat! Laat zien dat jij het nieuwe racetalent bent en zet in 1 heat kinderkarten jouw snelste tijd neer!

Boek nu!

AANBIEDING: Familieheat

In deze heat kunnen ouders en kinderen samen met elkaar karten. Dit betekent dat er een combinatie gedaan wordt van een volwassen- en kinderheat.

Bekijk hier de aanbieding


KinderfeestjesKinderfeestje Kart & Games

Kijkt jouw kind ook graag naar F1? Of speelt hij/zij thuis graag Call of Duty? Bij De Uithof bieden wij verschillende Kart & Games kinderfeestjes aan. Houdt jouw kind en zijn/haar vriendjes van avontuur en snelheid? Bij De Uithof vind je de stoerste en spannendste kinderfeestjes van Zuid-Holland!

Benieuwd naar de verschillende kinderfeestjes?

Bekijk onze Kart & Games feestjes

 


Kart & Games kinderen | De UithofKartcursussen

Wil jij net zo goed worden als jouw race-idool? Dat kan bij kartbaan De Uithof! We bieden op vier verschillende dagen cursussen aan welke allemaal door professionele kartinstructeurs worden begeleid. Tijdens alle lessen wordt er veel aandacht besteed aan praktijkoefeningen maar wordt er ook stilgestaan bij de theoretische kennis. Wij hebben een beginnerscursus en een gevorderdencursus, voor ieder wat wils!

Benieuwd naar ons cursusaanbod?

Bekijk onze cursussen

 

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie