Ac consectetur ac vestibulum

De Kartclub is voor de echte racetalenten! Je wordt klaargestoomd voor een eventuele vervolgcarrière in de racerij. De racewereld mag wel oppassen! Je leert hier de fijne kneepjes van het karten en alle oneffenheden die er nog zijn worden gladgestreken.

Alle deelnemers aan de Club hebben de Expertcursus voltooid. Het groepje is klein en er wordt vaak een baanrecord gebroken! Ook nemen we deel aan uitstapjes naar andere banen.

Je leert bij de Kartclub onder andere afwijkende lijnen te rijden en lijncombinaties te maken. Inhaaloefeningen op hoge snelheid, racetactiek en ontwijkmanoeuvres. We verbeteren je race-inzicht en leren je driften en je stuurtechniek te verfijnen.

Elke les is om de week op zondagochtend van 10:30-12:00 uur. Voor 5 lessen betaal je €149,- en voor 10 lessen €250,-. Leeftijd is 8 t/m 16 jaar en minimumlengte is 1.35m

Wegens het feit dat wij zeer de nadruk leggen op veiligheid en ook hun veiligheid willen garanderen is er helaas geen mogelijkheid tot speling met betrekking tot de leeftijd en lengte van de kids. Dus ben je 1.34m en/of 7 jaar, dan moet je helaas nog even wachten!