Informatie
karten

Onze kartbaan

Onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een spannend parcours met tunnels, een heuvel, een kombocht en twee hairpins, is speciaal ontworpen voor jou!  Echt iedereen, van beginnend tot professionele karter, kan bij ons terecht.

Wij zijn een groene organisatie en daar hebben wij onze karts volledig op aangepast. Onze karts zijn elektrisch, waardoor deze geen schadelijke uitstoot geven. Dit geeft karten een nieuwe spectaculaire dimensie en is daardoor een klimaatneutrale activiteit. Geschikt voor iedereen!

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij verschillende veiligheidsregels waaronder:

  • Het verplicht dragen van een bodyprotector voor kinderen
  • Een nekkraag voor alle bestuurders
  • Periodiek gekeurde veiligheidshelmen.

Ook verplichten wij lang haar te bedekken onder de helm of een kledingstuk en is open schoeisel niet toegestaan.

Onze crew wordt door ons met regelmaat bijgeschoold en is zich bewust van alle veiligheidsaspecten.

Alle karts worden door onze eigen monteurs onderhouden. Hierdoor weten wij altijd wat er met de karts gebeurt en zorgen wij voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de karts. Dit alles zodat jij het ultieme racegevoel beleeft bij De Uithof.

Kinderen en volwassenen rijden bij ons in dezelfde karts, maar er is wel degelijk verschil in snelheid. De stoelen en pedalen van de karts zijn verstelbaar en voor de kleinsten gebruiken we extra inzetstoeltjes. Door een toepassing op de elektrische karts, kunnen deze via een remote op een lager vermogen ingesteld worden. Dit om uw kinderen, op een zo veilig mogelijke manier, een spectaculaire race-ervaring  te bieden.

Een extra voordeel van onze elektrische karts is dat deze niet alleen vooruit, maar ook achteruit kunnen. Door middel van een schakelaar hoef je niet meer te wachten op het baanpersoneel. Zo houden we de snelheid er lekker in!