Informatie
karten

Onze kartbaan

Onze spectaculaire kartbaan is voorzien van een spannende tunnels, een heuvel, kombocht en hairpin. De professionele racer tot de beginneling kan bij ons terecht.

De Uithof is een groene organisatie en je kunt bij ons karten in elektrische karts welke geen schadelijke uitstoot geven en karten een klimaat neutrale activiteit maakt.

Onze crew wordt door ons met regelmaat bijgeschoold, is zich bewust van verschillende veiligheidsaspecten en is goed getraind.

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Wij hanteren veiligheidsregels zoals het verplicht dragen van een bodyprotector voor kinderen, een nekkraag voor alle rijders, gekeurde veiligheidshelmen en we verplichten lang haar onder de helm of onder de kleding te dragen. Sandalen of slippers zijn niet toegestaan.

Onze karts worden door onze eigen monteurs goed onderhouden, zo worden defecten voorkomen. Zo dragen we zorg voor de ultieme kartbeleving. Periodiek kijken we de karts volledig na, wordt een remtest uitgevoerd en wordt de gordel op ‘brake’ getest.

Kinderen en volwassenen rijden bij ons een zelfde kart. Elektrische karts kunnen we de karts op een lager vermogen laten rijden, zo kunnen de kinderen ook veilig karten. De stoelen en pedalen van de karts zijn verstelbaar. Voor kinderen gebruiken we ook een inzetstoeltje.

Een extra voordeel van de elektrische karts is dat de acceleratie snel is en de karts achteruit kunnen rijden.