Spectaculair ijskarten!

Hét spektakel van het jaar!

Tot en met 10 juni wordt de 400 meter schaatsbaan omgetoverd tot een spectaculair ijskartcircuit. Dit is hét spektakel van het jaar! Kom met slippende banden driften door de bochten van 180 graden. Opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Onze karts worden ieder jaar volledig gereviseerd. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar. Onze Sodi 50cc benzinekarts hebben een topsnelheid van 53 km/u en spikes in de banden waardoor jij een ultieme race ervaart. 

Tip: reserveer tijdig want deze activiteit is zeer populair!

Let op: voor het ijskarten moet je minstens 14 jaar en 1.60m lang zijn.

 


 

Prijzen

1 heat ijskarten  |  17,95

2 heats ijskarten  |  33,95 | Let op: op maandag hebben wij een speciale aanbieding

3 heats ijskarten  |  46,95

*1 heat duurt 10 minuten

Koop hier je ticket(s)

Wil je met meer dan 10 personen komen ijskarten? Reserveer dan via het formulier onderaan deze pagina!

 

 


 

Uniek bedrijfsuitje: IJskarten | De Uithof

Uniek bedrijfsuitje

Zoek jij een tof uitje met je collega’s? Ga spectaculair ijskarten! Let op: dit kan alleen tot en met 10 juni. Bekijk onze coole arrangementen voor bedrijven.

Uniek Bedrijfsuitje >>

 

 


 

 

Gaaf groepsuitje

IJskarten is hét groepsuitje in het voorjaar. Drift met maximaal 14 anderen over de 400-meterijsbaan. Wie van jullie zet de snelste rondetijd neer? Als je in de top 15 snelste rijders van 2019 bent, word je uitgenodigd voor de Heineken 0.0 IJskart Cup op 8 juni!

Gaaf Groepsuitje >>

 

 


 

Heineken 0.0 IJskart Cup

Dit jaar is er een heuse Heineken 0.0 IJskart Cup bij het ijskarten! Gedurende het ijskartseizoen kunnen mensen proberen de tijd van Mr. Cool te verslaan. De vijftien snelste rijders die Mr. Cool hebben verslagen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de uitdagende Heineken 0.0 IJskart Cup.

Heineken 0.0 IJskart Cup >>

 


 

Reserveer nu!

Je kunt reserveren door te bellen naar 070 – 30 99 649, te mailen naar sales@deuithof.nl, door onderstaand formulier in te vullen of door je heats te reserveren via de webshop (klik).

Let op: Reserveer jouw heat(s) ijskarten tijdig, want het ijskartseizoen is kort!