Gevorderdencursus karten

Morbi leo risus, porta ac consectetur

Heb je de beginnerscursus afgerond bij de Kids Karting School? Dan is het tijd voor de gevorderdencursus! De gevorderdencursus is  vooral gericht op racekunde en wagenbeheersing-oefeningen. Zoals inhaal-, slalom- en 180 graden draaioefeningen.

Alle deelnemers aan de gevorderdencursus hebben de beginnerscursus hebben voltooid . Dit kom het raceniveau ten goede, want van sterke tegenstanders leer je het meest!

Iedere leerling bouwt tijdens de gevorderdencursus een rapportkaart op en wanneer alle oefeningen succesvol zijn afgerond dan is de cursus voltooid. Na voltooiing van de gevorderdencursus staat de expertcursus te wachten!

Je leert:
– Bijzondere manoeuvres (180 graden draaien)
– Inhaaloefeningen
– Gevorderden theorie
– Expert startoefeningen
– En meer!!!

Dus heb je de beginnerscursus afgerond en ben je klaar voor meer? Schrijf je dan nu in voor de gevorderdencursus en wordt net zo goed als Max, Lewis en Nico! 

Niet ieder kind heeft even snel de oefenstof voltooid, daarom zit er een opbouw in de cursus. Sommige leerlingen hebben meer oefening nodig en dat is geen enkel probleem, want oefening baart kunst!

–          5 lessen €149,-
–          10 lessen €250,-

VANAF 21 JULI ZOMERVAKANTIE BIJ ONS!

Vanwege de start van de zomervakantie gelden er vanaf 21 juli tot en met 1 september ruimere openingstijden voor Kart & Games en het Sport en Spel Paleis!

Je kunt nu al reserveren voor de ruimere openingstijden voor Kart & Games! Direct reserveren?
Bekijk ons aanbod

Klik hier voor alle openingstijden.