Formule 1 - Sunday

Karten en Formule 1 kijken!

Ben jij een fan van de Formule 1? Vind je het leuk om alleen of samen met vrienden / familie de hele wedstrijd te kijken? Ben jij de grootste fan van Max Verstappen en kijk je al zijn races? Dan hebben wij de leukste special, speciaal voor jou! Op verschillende zondagen gedurende het Formule 1-seizoen nodigen wij je uit om bij ons naar de race van Formule 1 te kijken en ook 2 heats te karten. Geniet tijdens de race van bitterballen en krijg een lekker drankje!

Schrijf jezelf en jouw vrienden in onderaan deze pagina en kom een gezellig dagje naar De Uithof!

€35,90 | €29,50 per persoon

Wanneer is Formule 1 – Sunday?

Voor elke race hanteren wij een standaard programma. De voorbeschouwing van de race begint altijd een uur van tevoren. Voor de voorbeschouwing starten we met de eerste heat. 30 minuten na afloop van de race zal de tweede heat van start gaan. Om ervoor te zorgen dat alles op tijd gereden kan worden is het noodzakelijk om 2 uur voor de start van de race aanwezig te zijn.

LET OP: Elke race heeft een eigen tijd en op basis hiervan wordt het programma van die specifieke race opgesteld. Bekijk hieronder het overzicht van alle geplande races en scroll verder voor het programma van de eerstvolgende race.

Datum Ontvangst Circuit Start race
Zondag 1 september 13:00 uur België 15:00 uur
Zondag 8 september 13:00 uur Italië 15:00 uur
Zondag 22 september 12:00 uur Singapore 14:00 uur
Zondag 29 september 12:00 uur Rusland* 13:00 uur
Zondag 1 december 12:00 uur Abu Dhabi 14:00 uur

LET OP: de ontvangsttijden die hierboven staan, zijn de tijden waarop je aanwezig moet zijn bij De Uithof en niet de starttijden van de race.
*Voor de wedstrijd van zondag 29 september wordt een ander soort programma gehanteerd.

De eerstvolgende race: Grand Prix van België!

De vorige Grand Prix begon Max Verstappen voor het eerst op Pole Position! Tot enkele rondes voor het einde wist hij die positie ook vast te houden, maar een tactische vondst van Mercedes zorgde ervoor dat Lewis Hamilton met versere banden eenvoudig voorbij kon steken, nadat een eerder man-tot-man-gevecht nog in Verstappens voordeel werd beslist.

Zondag 1 september gaat de GP van België van start. Max Verstappen gaat natuurlijk weer voor de winst! Komt dat zien! Om 13.00 verwelkomen wij je graag met een welkomstdrankje! Gedurende de dag staan er 2 heats ingepland. De eerste heat zal een half uur voor de voorbeschouwing plaatsvinden. Om 14.00 start de voorbeschouwing en kan je een plekje uitzoeken in het kartcafé. Tijdens de voorbeschouwing krijg jij bitterballen geserveerd en om 15.00 gaat de Formule 1 van start! De verwachte eindtijd zal om 17.15 zijn. Een half uur nadat de race is afgelopen vindt de tweede heat plaats.

De eerste heat zal een trainingsheat zijn en de tweede heat zal in competitieverband gereden worden.

Inhoud arrangement

  • 2 heats karten
  • Formule 1 – VIP
  • Gratis drankje
  • Bitterballen

Voorwaarden arrangement

  • Dit arrangement is alleen mogelijk vanaf 13 jaar en als je een lengte hebt van 1.60 meter.
  • Zorg ervoor dat je aanwezig bent op de aangegeven tijden in verband met de planning. Indien je te laat bent, is het alleen mogelijk om te karten als er beschikbaarheid is.

 

Inschrijven Formule 1 - Sunday