Expertcursus karten

Morbi leo risus porta

Heb je de gevorderdencursus afgerond en heb je je eerste race examen dan is het tijd voor de Expertcursus! Deze cursus wordt gehouden op zondag, want zondag is racedag! De cursus is vooral gericht op racetechniek, snelle tijden en wagenbeheersing-oefeningen. Zoals lijnen, slalom- en 100% kart beheersing.

Alles wat je geleerd hebt tijdens de gevorderdencursus gaan we extra uitbouwen tot alle oefeningen succesvol zijn afgerond. En dan ben je klaar voor je 2e diploma na het kartexamen!

Je leert onder andere Figuur 8 draai oefeningen, andere inhaalmanoeuvres, ideale lijn theorie en praktijk, zithouding en concentratie en tijden rijden onder de 37.5

Elke les is om de week op zondagochtend van 10:30-12:00 uur en je betaalt voor 5 lessen €149,- (10 lessen €250,-). Examendagen zijn 4 x per jaar op nader te bepalen data en kosten voor een examen bedragen €30,- inclusief diploma.

Let op!

Op 3 februari zijn de sneeuwbaan, de kartbaan en de lasergame-arena exclusief verhuurd tussen 11.00 – 17.00 uur.

Logo De Uithof | De Uithof

Wil je toch langskomen, dan kan dat buiten deze tijden. Je kunt je toegangskaartje voor de sneeuwbaan kopen aan de kassa.
Karten en lasergamen kan online gereserveerd worden. De schaatsbaan is gewoon de hele dag geopend.