Informatie cursusaanbod

Kartcursussen voor kinderen

Evenaar jouw race-idool!

Wil jij net zo goed worden als jouw race-idool? Dat kan bij kartbaan De Uithof! We bieden op vier verschillende dagen cursussen aan welke allemaal door professionele kartinstructeurs worden begeleid. Tijdens alle lessen wordt er veel aandacht besteed aan praktijkoefeningen maar wordt er ook stilgestaan bij de theoretische kennis.

Beginnerscursus

Zaterdagochtend                                           10:15-11:45                        € 175,- voor 5 lessen

Inhoud cursus:

Deze cursus is opgezet om spelenderwijs kennis te maken met de wereld van het karten. Hierin komen o.a. aan bod: het leren van een juiste racehouding, ontdekken van de rempunten, ideale lijn rijden en kartbeheersing.

Startdata van de beginnerscursussen in 2019:

18 mei

29 juni

31 augustus

Klik HIER om je aan te melden voor een van de beginnerscursussen.

Gevorderdencursus

Woensdagavond                                             18:00-19:00                        € 265,- voor 10 (+1) lessen

Heb je de beginnerscursus succesvol afgerond en wil je jezelf verder ontwikkelen tot echte coureur, dan kan je doorstromen naar de gevorderden cursus.

Inhoud cursus:

Tijdens deze cursus wordt er verder ingegaan op de verschillende aspecten van het racen. Zo gaan we je leren inhalen en hoe je verdedigend moet rijden (racestrategie), het verbeteren van de ideale lijn, doen we oefeningen voor een nog betere kartbeheersing en brengen wij je technische en theoretische kennis bij. Dit alles zodat jij snelle rondetijden neer kunt zetten in een kwalificatie en uiteindelijk de race kunt winnen.

Klik HIER om je aan te melden voor een van de gevorderdencursussen.

 

Prijzen per 1 januari 2019:

 

Beginners                         175,00                  5 lessen van 1,5 uur

Gevorderden                   265,00                  11 lessen van 1 uur

 

Voor meer informatie of om je aan te melden voor een van de andere cursussen kun je een e-mail sturen naar kartbaan@deuithof.nl