Over
karten

Onze kartbaan

Onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een spannend parcours met tunnels, heuvel, kombocht en hairpin, is ontworpen voor iedereen. Zo kan de professionele racer tot de beginneling bij ons terecht.

Wij zijn een groene organisatie en rijden met elektrische karts welke geen schadelijke uitstoot geven en karten een klimaat neutrale activiteit is, geschikt voor iedereen.

Onze crew wordt door ons met regelmaat bijgeschoold, is zich bewust van verschillende veiligheidsaspecten en is goed getraind.

Veiligheid is bij ons zeer belangrijk, wij hanteren verschillende veiligheidsregels zoals het verplicht dragen van een bodyprotector voor kinderen, een nekkraag voor alle rijders, gekeurde veiligheidshelmen, verplichten wij het lang haar onder de helm of onder de kleding te stoppen, zijn slippers of sandalen niet toegestaan.

Het kartmaterieel waaronder de karts zelf worden door onze eigen monteurs goed onderhouden om zo defecten te voorkomen en u een ultieme kartbeleving te geven. De karts worden periodiek volledig nagezien, worden er remtesten uitgevoerd en wordt de gordel op ‘brake’ getest.

Kinderen en volwassenen rijden bij ons in dezelfde karts, door de toepassing van elektrische karts kunnen wij de karts op afstand op een lager vermogen laten rijden om het zo voor kinderen ook veilig te laten verlopen. De stoelen en pedalen van de karts zijn verstelbaar waardoor op een ieder kan worden afgesteld. Voor kinderen gebruiken wij tevens een inzetstoeltje extra.

Een extra voordeel van de elektrische karts is dat de acceleratie snel is en dat onze karts ook een achteruit hebben waardoor je zelf een stukje achteruit kunt indien je vaststaat.

 

Koop hier je tickets!

 

Let op!

Op 3 februari zijn de sneeuwbaan, de kartbaan en de lasergame-arena exclusief verhuurd tussen 11.00 – 17.00 uur.

Logo De Uithof | De Uithof

Wil je toch langskomen, dan kan dat buiten deze tijden. Je kunt je toegangskaartje voor de sneeuwbaan kopen aan de kassa.
Karten en lasergamen kan online gereserveerd worden. De schaatsbaan is gewoon de hele dag geopend.