Fun bij de Uithof
Karten in Delft - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Karten in Delft

Karten in Delft

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om te karten in Delft of in de buurt van Delft? De Uithof in Den Haag is het juiste adres om te karten!

Indoor karten in Delft, Rotterdam e.o. met elektrische karts

De kartbaan van De Uithof beschikt sinds kort over nieuwe elektrische karts. De voordelen van elektrische karts zijn dat er geen uitstoot is. Daarnaast maken de elektrische karts nauwelijks geluid. Bovendien accelereert de elektrische kart sneller ten opzichte van een benzine kart. Hierdoor kan er uitdagender geraced worden.

De Uithof: indoor karten voor iedereen

De Uithof is dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. De Uithof beschikt naast een skibaan, een schaatsbaan en vele horecagelegenheden over een vernieuwd indoor kartcircuit!
Iedereen kan indoor karten op de kartbaan van De Uithof. De kartbaan is geschikt voor beginners, gevorderde karters, wedstrijdrijders en kids.

Mogelijkheden voor indoor karten

Wil je samen met je vrienden, familie, team of collega’s indoor karten op het vernieuwde circuit? De Uithof heeft verschillende sportieve kartarragementen.
Ben je met een groep en wil je echt strijden om je positie? Boek dan groepsraces bij De Uithof. Voor de (aller)kleinsten heeft De Uithof de kinderkadercursus, voor alle coureurs in wording.

Meer informatie over karten in Delft e.o.?

Wil je meer weten over indoor karten? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina. Je kunt ook direct reserveren om indoor te karten.

Meer informatie

Veel gebruikte zoekterm

Indoor karten