Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Jeugdcursus

Jeugdcursus

Als je 10 jaar of ouder bent en je wilt zelfstandig leren klimmen en zekeren, volg dan onze jeugdcursus. Deze cursus is bedoeld voor kinderen die net een introductieles hebben gevolgd en de sport in willen duiken of kinderen die al wat vaker hebben geklommen onder begeleiding van een volwassene en het nu zelf willen kunnen!

De jeugdcursus bestaat uit vier lessen op zaterdag ochtend van 10 uur tot 12 uur en begint op de eerste zaterdag van elke maand. De cursus gaat door bij 4 aanmeldingen of meer.

Bij de jeugdcursus leer je zelfstandig klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak! Hoe bedien je de touwen? Hoe controleer je elkaar? Hoe gaat dat zekeren eigenlijk precies? Wat zijn de basistechnieken van het klimmen? Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden. We werken ernaar toe dat je in vier lessen zelfstandig leert klimmen en zekeren en je K2 diploma haalt. Hiermee kun je vervolgens doorstromen naar de jeugdclub!

De cursus kost € 69,- voor 4 lessen, inclusief een maandabonnement aansluitend aan de cursus! De prijs is inclusief klimmaterialen, speciale wrijvingsschoenen en het maandabonnement. Exclusief eventuele horeca bij de klimmuur.

Klik hier voor meer informatie en reserveren.