Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
Iniminicursus

Iniminicursus

Voor de allerkleinste hebben wij de inimini cursus. Wilt u dat uw kind kennis komt maken met de sneeuw, maar u bent nog niet zeker of hij/zij dit leuk vindt? Doe dan mee aan de inimini cursus. In deze cursus leert uw kind op een speelse manier het skiën. Doordat de lessen 45 minuten duren, wordt er gedacht aan uw kind en zijn uithoudingsvermogen. De groepen waar uw kind les in krijgt bestaat uit 3 of 4 kinderen. Hierdoor is er genoeg aandacht voor ieder van hen. Mocht uw kind het zo leuk vinden, dan kan hij/zij ook de vervolgcursus doen van de inimini cursus. Wie weet met andere kindjes uit zijn of haar klasje.

Voor wie:         Kinderen van 3 jaar
Niveau: 1 en 2
Aantal lessen: 4x 45 minuten
Groepsgrootte:            3/4 kinderen
   
Prijs: € 79,95 inclusief materiaal*  

* onder het materiaal wordt verstaan, schoenen, ski's en helm.

Het is t/m 16 jaar verplicht om tijdens de ski- of snowboardles een helm te dragen. De helm zit bij de prijs van de les inbegrepen. 

Bij de cursus is een maandkaart t.w.v. €49,95 inbergrepen, de maandkaart is exclusief materiaal.

Kijk voor data en tijden onderaan de pagina bij het invulformulier.

Interesse gekregen in deze cursus? Vul onderaan deze pagina het formulier in. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Let op! Zonder bevestiging van ons is er nog geen plek gereserveerd voor u in de les.

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht voor een snelle en goede afhandeling van de aanvraag.

Deelnemer
Gegevens cursus