Fun bij de Uithof
Indoor lasergamen - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Indoor lasergamen

Indoor lasergamen

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor indoor lasergamen? De Uithof in Den Haag is hét adres voor een spectaculaire activiteit als indoor lasergamen!

Indoor lasergamen in De Uithof

De Uithof is dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad! De Uithof beschikt naast een schaatsbaan, een skibaan, een baan voor indoor karten en vele horecagelegenheden over een spectaculaire lasergamearena. Deze arena is voor iedereen geschikt die wil indoor lasergamen.

Indoor lasergamen!Indoor lasergamen in De Uithof in Den Haag

Tijdens het indoor lasergamen bij De Uithof in Den Haag is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk andere mensen raakt met jouw gun. Tijdens de lasergame krijg je een pak aan dat is voorzien van raakvlakken; je lasergun zit vast aan dit pak. Je kunt geraakt worden op de rug, je schouders en je buik. Als je bent geraakt, gaat je pak (en je gun) voor 6 seconden in rust. Je kunt dan niet meer schieten of geraakt worden. Na 6 seconden kun je weer aan de slag!

Indoor lasergamen; altijd voor iedereen!

De Uithof heeft diverse sportieve lasergame arrangementen. Wil je samen met je familie, vrienden, collega’s of teamgenoten indoor lasergamen in onze lasergamearena? Het Laser game arrangement is dan echt iets voor jou! Indoor lasergamen is ook super leuk als kinderfeestje! Spannend, actief en super leuk! Kijk eens bij ons aanbod kinderfeestjes.

Meer informatie over indoor lasergamen?

Wil je meer weten over indoor lasergamen? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina. Je kunt ook direct reserveren om te lasergamen.

Meer informatie

Kies een indoor lasergamen arrangement

Veel gebruikte zoektermen

Lasergamen in Rotterdam, Activiteiten in Den Haag, Bedrijfsuitje Den Haag, Dagje uit in Den Haag

Andere indoor activiteit in De Uithof

Indoor karten