Happy Kids: Voor de leukste
schoolvakantie!

IN BIJNA ELKE SCHOOLVAKANTIE ORGANISEERT DE UITHOF HAPPY KIDS, EEN SPORTIEF EN GEZELLIG WEEKPROGRAMMA VOOR KINDEREN. TIJDENS DEZE WEEK KRIJGEN DE KIDS IEDERE DAG ÉÉN UUR SKI-, SNOWBOARD- OF SCHAATSLES. ER ZIJN VERSCHILLENDE GROEPEN OP IEDER NIVEAU. WE SLUITEN ELKE HAPPY KIDS WEEK FEESTELIJK AF MET EEN VERKLEEDPARTIJ, MEDAILLE, DIPLOMA-UITREIKING EN EEN HEERLIJKE KIDSMEAL. 

 

Schaatsen

Laat je kind(eren) tijdens de schoolvakantie samen met andere kinderen (beter) leren schaatsen op onze schaatsbaan. Meer informatie en een sfeerfilmpje vind je op de specifieke Happy Kids Schaatsen pagina.

Happy Kids Schaatsen

 

 

Skiën en/of Snowboarden

Tijdens de Happy Kids Sneeuw-week leren kinderen (beter) skiën en/of snowboarden. Samen met andere kids hebben ze een superleuke week! Meer informatie en een sfeerfilmpje vind je op de specifieke Happy Kids Sneeuw pagina.

Happy Kids Sneeuw

 

 

 

 

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie