Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
Happy Kids Cup

Happy Kids Cup

Na elke Happy Kids week is er aansluitend een Happy Kids Fun Race, waar de kinderen alles wat ze hebben geleerd kunnen showen. Alle Happy kids Fun Races vormen samen de Happy Kids Cup, de grote finale van de Happy Kids Cup zal in juni plaatsvinden. De wedstrijd bestaat uit 3 onderdelen: slalom, speed race en een obstakel race. Bij elke race gaat het om de snelste tijd. Alle tijden worden bij elkaar op geteld. Degene die de snelste tijd totaal heeft, krijgt natuurlijk een leuke verrassing en/of prijs!!

Volgende Fun Race is op 4  maart 2017 om 09:00 uur. 

Deelnemen kan vanaf 6 jaar t/m 12 jaar. De groepen bestaan uit leeftijden, van 6 t/m 9 jaar en van 10 t/m 12 jaar. De Happy Kids Fun Race is zowel voor skiers als voor snowboarders. Om 08:30 mogen ze de baan op en om 09:00 zal de wedstrijd beginnen. 

Om 11:00 zal de prijsuitreiking plaatsvinden in het Skicafe. 

Pappa's en mamma's kunnen ook mee! Als ouder of begeleider kan u gaan skien of snowboarden als de kids op de piste staan. Dan betaald u indien uw kind mee doet met de race maar €17,50. Inclusief materiaal. 

Prijs

Happy Kids Fun Race          €10,- incl baantoegang en materiaal          


Het is t/m 16 jaar verplicht om tijdens de ski- of snowboardles een helm te dragen. De helm zit t/m 16 jaar bij de prijs van de les inbegrepen.

Inschrijven kan doormiddel van een mail met naam en leeftijd naar skischool@deuithof.nl. Aanmelden kan tot 4 maart 08:30 uur. 

 *kinderen mogen niet in het bezit zijn van een NSkiV wedstrijd licentie