Scholen

Met de klas naar De Uithof

DE UITHOF BIEDT UITEENLOPENDE ACTIVITEITEN AAN, DIE VOOR IEDEREEN LEUK ZIJN. OF HET NU GAAT OM KARTEN, KLIMMEN, TUBEN, SCHAATSEN, SKIËN OF SNOWBOARDEN, BIJ ONS VIND JE HET ALLEMAAL ONDER ÉÉN DAK. DE UITHOF IS DAAROM DE IDEALE LOCATIE VOOR SCHOLEN EN KLASSEN.

Met school een ochtend of middag naar De Uithof staat garant voor veel plezier. Niet alleen voor leerlingen, maar ook voor de leraren! Naar beneden sjezen van de sneeuwbaan, schaatsen zonder te vallen, als snelheidsduivel over de kartbaan. De Uithof is de perfecte locatie voor een geslaagd schooluitje of bijzondere sportles.

 


IJsdisco | De UithofIJSPLEZIER

De 400-meterijsbaan en de funrink (30 x 60m) waar bezoekers sinds 1973 plezier aan beleven is elk jaar van oktober tot april geopend. Er kan dan door leerlingen vrij geschaatst worden of les gevolgd worden. Om kinderen de beste ijsbeleving te geven, hebben we sinds 2019 iets nieuws: ijsplezier! Hiermee kunnen 60 kinderen de funrink op waarbij op de helft geschaatst kan worden en op de andere helft drie diverse ijsspelletjes zijn.

 

 


Wintersportfeestje | Kinderfeestje | De UithofSJEES OVER DE SNEEUWBAAN

Zitten er in je klas(sen) kinderen met én zonder wintersportervaring? Dan biedt de sneeuwbaan van De Uithof de ideale oplossing voor een heerlijke dag genieten in de sneeuw! Skischool De Uithof deelt de kinderen op in groepen van zijn/haar eigen niveau, zodat elk kind leert om (beter) te skiën of snowboarden.

 

 


KEIHARD OVER DE KARTBAANCursus karten

Bij onze indoor kartbaan racen kinderen met elektrische karts als echte Formule 1 rijders! Onze kartbaan is voorzien van een spannend parcours met een brug, een heuvel, een kombocht en twee hairpins! Iedereen, van beginnend tot professionele karter, kan bij ons karten! Karten is mogelijk vanaf 8 jaar en een lengte van 1.35 meter.

 

 


GAVE ACTION-GAMES!

In onze lasergame-arena van ruim 800m2 hebben kinderen alle ruimte om te verstoppen als echte sluipschutters. Daarnaast hebben we nog sumoworstelen, we hebben zelfs duopakken om 2 tegen 2 te worstelen! Of laat de kinderen bungee soccer spelen; voetballen maar dan aan een elastisch koord. Lachen gegarandeerd! Voor de games moeten de kinderen wel minimaal 1.30 meter zijn.

 

 


Eten & drinken

Wil je na het sportieve gedeelte de kinderen ook nog wat te eten bieden om weer op energie te komen? Dit is mogelijk met bijvoorbeeld een lunchpakket of snackbuffet verzorgd door onze horeca. Wij helpen je graag met het maken van een keuze of het samenstellen van een volledig (sport)programma.

Duurzaam sporten

De Uithof is niet alleen een leuk sportcomplex, maar ook duurzaam. Er liggen ruim 8000 zonnepanelen op het dak om de koelsystemen van energie te voorzien, er wordt geracet in elektrische karts en het ijs van de schaatsbaan na het dweilen komt terecht in onze smeltbak en wordt vervolgens gebruikt om het pand te  verwarmen. Zo is een dagje bij De Uithof niet alleen sportief maar ook leerzaam!

Tarieven en reserveren

Voor scholen hanteren wij speciale tarieven, zodat elke leerling de kans krijgt sportief te bewegen! Voor meer informatie over alle mogelijkheden kun je contact opnemen met onze salesafdeling via sales@deuithof.nl of door te bellen naar 070 309 96 49. Zij helpen je graag verder!

 

Alles op een rijtje:

  • Weersonafhankelijk
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Het uitje is inclusief begeleiding naar en bij de activiteiten
  • Sportief én educatief programma
  • Scholen/ klassen van 10 tot 1000(!) leerlingen van alle leeftijden zijn welkom
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel (Green Key Gold waardering)
  • Maatwerk is mogelijk

Wij denken graag met je mee

Wij denken graag met je mee

Neem voor vragen of reserveren contact op via 070 - 309 96 49

contactpagina