IJskarten met een groep

Zet de sporter in je aan!

Van 6 april tot 10 juni wordt de 400 meter schaatsbaan omgetoverd tot een spectaculair ijskartcircuit. Dit is hét spektakel van het jaar! Kom met slippende banden driften door de bochten van 180 graden. Opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Onze karts worden ieder jaar volledig gereviseerd. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar. Onze Sodi 50cc benzinekarts hebben een topsnelheid van 53 km waardoor jij een ultieme race ervaart. Zet de ijskarter in je aan en versla je vrienden of familie tijdens een heat ijskarten. Tip: reserveer tijdig want het ijskarten bij De Uithof is populair.

Let op: voor het ijskarten moet je minstens 14 jaar en 1.60m lang zijn.

 

Met de hele groep

Ga je op pad met een groep? Kom spectaculair ijskarten! De Uithof heeft drie verrassende arrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Ook hebben we een uitdagende race. Wint jouw team de race?

Arrangementen

The Fast and the Furious

Need for Speed

Tokyo Drift

5 min. vrije training  |  5 min. Kwalificatie  |  10 min. finale

€ 35,95 per persoon

Voor 10 minuten vrije training, kwalificatie & finale voor € 12,95 extra per persoon

2 heats ijskarten  |  Bitterballen   |  Drie consumptiemunten

€ 41,95 per persoon

2 heats ijskarten |  Schotel naar keuze (keuze uit: saté, vega wrap, hamburger of kipburger)

1,5 uur drankuitkoop Hollands assortiment

€ 59,95 per persoon

Endurance Race (nieuw!)

Verdeel de groep van 30 tot (max.) 50 mensen onder in 10 teams. Van elk team gaat één teamlid rijden in de kwalificatie van 10 minuten om te strijden voor de pole position. Daarna gaat de echte race van start. Strijd 60 minuten lang samen met jouw team voor de eerste plek!

€1.650,- voor de gehele groep (fixed price)

 

Boek jouw ijskarten voor een groep via onderstaand formulier, via 070 – 30 99 649 of door een mail te sturen naar sales@deuithof.nl.