Curling Clinic

ONTDEK SAMEN MET JOUW VRIENDEN OF FAMILIE IN DE ÉÉN UUR DURENDE CURLING CLINIC OF CURLING JULLIE TEAMSPORT IS!


 

Impressie van een Curling Clinic!

 

Curling | De Uithof

Curling is een zeer populaire sport op dit moment. Niet zo gek, curling is een super leuke teamsport en zorgt altijd voor veel hilariteit. Het is namelijk belangrijk om je evenwicht te behouden, maar dit is op het gladde ijs nog helemaal niet zo eenvoudig. Dit levert vaak spectaculaire buikschuifacties op of andere creatieve manieren om de steen maar zo dicht mogelijk in het midden van de gekleurde cirkels te krijgen. De steen een tikje in de goede richting geven met de bezem mag alleen niet. Al snappen wij dat de verleiding groot is…

 

Curling is kortom hét uitje om samen te doen met vrienden of familie; het is laagdrempelig, je hoeft niet super sportief te zijn, het is goed als teambuilding en het is hilarisch! Zet de sporter in je aan en kom curlen!

 

 

Curling | De Uithof

Het spel

Hoe speel je curling nu precies? Curling wordt gespeeld door twee teams van minimaal 3 spelers, waarbij het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij de dolly te leggen. Ieder team heeft twee vegers om de stenen dichter bij hun doel te brengen. Teamwork en communicatie zijn essentieel voor een goed resultaat! Sta dus niet verbaasd te kijken als iedereen om je heen opeens een stuk fanatieker staat te schreeuwen dan gedacht. Eyes on the prize zullen we maar zeggen.

 

Kosten

Een curling clinic kost €29,50 per persoon, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeur(s). Curling moet worden gedaan met minimaal 6 personen met een leeftijd vanaf 14 jaar.

 

 

 

 

Reserveren Curling Clinic

  • Vul een waarde tussen 6 en 5000 in.