Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Snapchat De Uithof
Freestyle cursus

Freestyle cursus

Beschik jij al over de goede techniek en wil je meer? Dan is de freestyle cursus bij De Uithof iets voor jou. In de cursus leer je de beginselen van het freestylen, er wordt gewerkt aan de piste tricks maar ook de tricks op verschillende attributen. De cursus bestaat uit 3x 1,5 uur les op vrijdag avond, de 4de avond is het Thank Got It's Friday. Tijdens TGIF heb je met je cursuskaart toegang tot de sneeuwbaan en materiaalhuur.

Beschik jij nog niet over je eigen freestyle materiaal? Dat is geen probleem, wij hebben deze in de verhuur staan voor de freestyle cursus.

Voor het snowboarden maakt het niet zo zeer uit wat voor board je hebt. Voor het skien is het belangrijk dat je freestyle/twin tip ski’s hebt.

Voor wie:      vanaf 13 jaar
Niveau: 3/4, klik hier voor de niveauwijzer
Groepsgrootte:       skien 3 tot 10 personen
  snowboarden 3 tot 8 personen
   
Prijs cursus: €99,95
Prijs materiaal: €29,95*

 

* Onder materiaal wordt verstaan schoenen, ski/snowboard en een helm.

Het is t/m 16 jaar verplicht om tijdens de ski- of snowboardles een helm te dragen. De helm zit t/m 16 jaar bij de prijs van de les inbegrepen.

Bij de cursus is een maandkaart t.w.v. €54,95 inbergrepen, de maandkaart is exclusief materiaal.

Kijk voor data en tijden onderaan de pagina bij het invulformulier.

Interesse gekregen in deze cursus? Vul onderaan deze pagina het formulier in. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Let op! Zonder bevestiging van ons is er nog geen plek gereserveerd voor u in de les.

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht voor een snelle en goede afhandeling van de aanvraag.

Deelnemer
Gegevens cursus