Alles voor leerlingen

Leuke & leerzame uitjes bij De Uithof!

DE UITHOF BIEDT UITEENLOPENDE ACTIVITEITEN AAN, DIE VOOR IEDEREEN LEUK ZIJN. OF HET NU GAAT OM KARTEN, SCHAATSEN, SKIËN OF SNOWBOARDEN, BIJ ONS VIND JE HET ALLEMAAL ONDER ÉÉN DAK. DE UITHOF IS DAAROM DE IDEALE LOCATIE VOOR SCHOLEN EN KLASSEN.

Een informatieboekje speciaal voor scholen

Bekijk op de website wat je allemaal kunt doen bij De Uithof. Wil je meer specifieke informatie en prijzen voor scholen? Vraag dan ons Scholenboekje aan.
.

WAAROM KIES JE VOOR DE UITHOF?

Onafhankelijk van weersomstandigheden | Begeleiding naar en bij de activiteiten | Gratis parkeren voor de deur van de entree | Goed bereikbaar met het openbaar vervoer | Duurzame locatie: De Uithof heeft o.a. een Green Key Gold | Alles onder één dak: activiteiten, zalen en horeca | Sfeervolle en ruime cafés

Pick & Mix

De Uithof heeft alles onder één dak om de leukste uitjes te organiseren voor leerlingen. Kies welke activiteit(en) ze gaan doen, of je er eten en/of drinken bij wilt en of je een zaal nodig hebt. Het team van De Uithof helpt je om een leuk en leerzaam programma neer te zetten!

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie