Alles voor kinderen

Het leukste feestje vier je bij De Uithof!

VOOR KINDEREN IS DE UITHOF EEN GROOT SPEELCENTRUM. KARTEN, LASERGAMEN, SCHAATSEN, SKIËN, EN VEEL MEER! SPECIAAL VOOR DE VERJAARDAGEN VAN KINDEREN HEBBEN WE VEEL VERSCHILLENDE KINDERFEESTJES. BEN JE NIET OP ZOEK NAAR EEN KINDERFEESTJE MAAR WIL JE MET EEN GROEP KINDEREN WAT LEUKS DOEN BIJ DE UITHOF? NEEM DAN EEN KIJKJE BIJ ONS OVERZICHT VAN ÁLLE ACTIVITEITEN BIJ DE UITHOF OP DE ACTIVITEITENPAGINA.

Waarom met de kinderen naar De Uithof?

Onafhankelijk van weersomstandigheden | Veel verschillende activiteiten voor kinderen | Gratis parkeren voor de deur van de entree | Goed bereikbaar met het openbaar vervoer | Duurzame locatie: De Uithof heeft o.a. een Green Key Gold | Alles onder één dak: activiteiten, zalen en horeca
.

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Oomssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie