Alles voor een dagje weg met de familie

De perfecte familiedag

ER OP UIT MET DE HELE FAMILIE? WIJ HEBBEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN SPANNENDE EN SPORTIEVE ACTIVITEITEN! DE UITHOF IS DE IDEALE LOCATIE VOOR EEN DAGVULLEND PROGRAMMA IN ALLE SOORTEN EN MATEN. DUS OF JE NU ALLEEN KOMT ETEN MET Z’N ALLEN, GEWOON LEKKER SKIËN (MET OF ZONDER LES) OF JE WILT EEN VOLLEDIGE KARTCOMPETITIE WAARIN DE BESTE VAN HET STEL ZICH DE ABSOLUTE WINNAAR MAG KRONEN, WIJ HELPEN JE GRAAG MET HET SAMENSTELLEN VAN DE PERFECTE FAMILIEDAG.

Kerstarrangementen

Tijdens de kerstdagen (Eerste en Tweede kerstdag) kan je met de familie of met het gezin terecht voor een lekker, gezellig & sportief programma bij De Uithof. Zet de kerst in je aan en kom brunchen of dineren in combinatie met een leuke activiteit!
.

Pick & Mix

De Uithof heeft alles onder één dak om succesvolle activiteiten te organiseren. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, een afscheidsborrel of een seminar. Kies welke activiteit(en) jullie gaan doen, wat voor eten & drinken je wilt en of je een zaal nodig hebt. Het team van De Uithof kan gemakkelijk jouw wensen samenvoegen en zo de ideale dag samenstellen!