Lerarenstaking?
Vrij van Schooldag(en)

30 januari 2020 - 31 januari 2020

LET OP: de Vrij van Schooldagen zijn helaas volgeboekt! 

Wij kunnen aanvragen voor de Vrij van Schooldag(en) helaas niet meer in behandeling nemen.

Uiteraard is het ook mogelijk om één van onze activiteiten los te boeken. Dit is niet in combinatie met begeleiding.

 

Alternatieve activiteiten

Ben jij nog op zoek naar een leuk alternatief of naar een geschikte werkplek terwijl jouw kind zich vermaakt tijdens een van onze lessen? Wij hebben voor donderdag 30 en vrijdag 31 januari extra activiteiten samengesteld voor kinderen, als alternatief op de Vrij van Schooldag(en). Op beide dagen bieden wij een (kennismakings)les schaatsen, skiën of snowboarden aan.

LET OP: Wil je jouw kind(eren) aanmelden voor schaatsen en skiën of snowboarden? Doorloop dan beide stappen. Vul het onderstaande formulier in voor de schaatsles en boek de ski- of snowboardles via de button of klik op ‘Boek kennismakingsles skiën of snowboarden’.

 

Schaatsles

In de ochtend(en) bieden wij van 10:15 tot 11:15 uur een schaatsles aan voor beginners en gevorderden (vanaf 6 jaar). Deze les kost €9,95. Heeft jouw kind geen schaatsen? Voor €4,50 extra is de schaatshuur inclusief.

TIP: Is jouw kind nog niet uitgeschaatst na de schaatsles? Dan kan hij of zij daarna gratis verder schaatsen op de 400-meterbaan. Benieuwd naar de schaatskunsten van jouw kind? Koop dan een begeleidersticket voor €2,-. Ga jij liever samen met je kind het ijs op? Koop  dan een regulier toegangsticket voor €8,45.

Aanmelden?
Inschrijven voor de schaatsles kan via het onderstaande inschrijfformulier.

Skiën of snowboarden

Daarnaast bieden we van 12:15 tot 13:15 uur een kennismakingsles skiën en snowboarden aan. De minimale leeftijd voor de skiles is 4 jaar. Voor snowboarden geldt er een minimale leeftijd van 7 jaar.
De les kost €19,- en is inclusief materiaal (ski/snowboard/schoenen).

Aanmelden?
Wil je jouw kind(eren) aanmelden voor de kennismakingsles  skiën of snowboarden, klik dan op de onderstaande button.
Boek kennismakingsles skiën of snowboarden

 


 

Vrij van Schooldag(en)

Donderdag- óf vrijdagprogramma

Het Vrij van Schoolprogramma bestaat uit een superleuk en divers programma! Zo gaan de kids kleuren en knutselen, daarna krijgen ze ski- of snowboardles op de sneeuwbaan van een gediplomeerde leraar aan het einde van de ochtend gaan alle kids de ijsbaan op en leren ze (nog beter) schaatsen.

Schoolschaatsen | De UithofIn de middag zijn er verschillende actieve verassingen op het ijs, in de sneeuw, bij de klimmuur en nog veel meer! Natuurlijk is er ook tijd om even uit te rusten onder het genot van een lekkere lunch! Het gehele Vrij van Schoolprogramma is inclusief eten, drinken en materialen. Je kunt jouw kind(eren) bij ons afzetten tussen 08:00 en 08:30 uur en ophalen tussen 17:30 en 18:00 uur.

 

Tweedaagse programma

Komt het beter uit als jouw kind(eren) op donderdag én vrijdag verblijven bij De Uithof? Geen probleem! We hebben een ontzettend leuk programma van twee dagen voor kinderen. De kids hebben hetzelfde programma als hierboven omschreven, waarbij de verrassingsactiviteiten verschillen per dag.

 

Dagprogramma

Donderdag 30 januari

 • Ski- of snowboardles
 • Schaatsen
 • Nerf (Airsoft)
 • BOK (Bootcamp & Obstakel Klub)
 • Tuben in de sneeuw

Vrijdag 31 januari

 • Ski- of snowboardles
 • Schaatsen
 • Icegames
 • Boulderen +  speleo
 • Sumoworstelen
 • Bungee Soccer

Het Vrij van Schoolprogramma is helaas volgeboekt. Het programma kost €51,95 per dag (per persoon). Voor het volledige programma van donderdag en vrijdag betaal je €99,95 per persoon.