Tropenmiddag
Sport en Spel Paleis

25 juni 2019 - 25 juni 2019

NEDERLAND KAMPT DEZE WEEK MET HOGE TEMPERATUREN. OUDERS MET KINDEREN DIE DINSDAGMIDDAG VRIJ ZIJN VAN SCHOOL, KUNNEN HUN KIND LANGS BRENGEN VOOR EEN TROPENMIDDAG BIJ HET SPORT EN SPELPALEIS. AANMELDEN VOOR DE TROPENMIDDAG KAN VIA HET FORMULIER ONDERAAN DEZE PAGINA.

 

Meerdere scholen in regio Den Haag hebben aangegeven een tropenrooster te hanteren. Voor de kinderen die niet op school terecht kunnen, organiseert De Uithof een Tropenmiddag bij het Sport en Spel Paleis. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud kunnen dinsdag 25 juni vanaf 12:30 uur terecht bij de dertig verschillende luchtkussens, speltoestellen en (water)attracties. Diverse begeleiders letten op de veiligheid van de kinderen. Kinderen  voor deze Tropenmiddag kunnen gebracht worden voor 10,50 euro, inclusief een afkoelend ijsje. Vergeet niet om de badkleding mee te nemen voor de waterattracties!

 

 

 

Helaas, kinderen kunnen niet meer ingeschreven worden voor de Tropenmiddag. Uiteraard is De Uithof wel in de middag en avond geopend voor andere activiteiten. Bekijk hier de openingstijden van deze activiteiten.