Skate & Date
Valentijnspecial

14 februari 2020 - 14 februari 2020

NIETS IS ZO ROMANTISCH ALS HAND IN HAND OVER HET IJS SCHAATSEN TUSSEN KAARSVERLICHTING DOOR. DEZE UNIEKE ERVARING WIL JE NIET MISSEN!

Elk jaar organiseert De Uithof Skate & Date op Valentijnsdag. Dit jaar hebben we een zeer speciale, romantische editie. Het Uithof-team steekt heel veel kaarsjes aan en plaatsen deze langs de 400-meterbaan. Schaats hand in hand tussen de flikkerende lichtjes door. Wanneer jullie uitgeschaatst zijn, kunnen jullie uitrusten in het warme Grand Café. Haal warme chocolademelk en appeltaart in het Café en eindig jullie date in een sfeervolle, winterse omgeving.

 

Valentijnsdag | Lichtjesavond| De Uithof

 

Wanneer & hoe laat

Vrijdag 14 februari | 20.00 – 21.45 uur

 

Kosten

Via de onderstaande button bestel je alvast jouw (dag)entreeticket via onze webshop. Deze tickets zijn ook te koop aan de kassa! Ook heb je toegang tot de ijsbaan met een rittenkaart of seizoenspas.

Skate & Date-arrangement

Daarnaast kun je voor slechts 15,50 per persoon gebruikmaken van het Skate & Date-arrangement. Dit is inclusief toegang tot de schaatsbaan, schaatsverhuur, warme drank naar keuze en appeltaart. Het Skate & Date arrangement is alleen te koop bij De Uithof aan de kassa.

Tickets