Seizoensopening 2019-2020

05 oktober 2019 - 05 oktober 2019

HET WINTERSEIZOEN VAN DE UITHOF KOMT ERAAN! SCHAATSEN OP DE 400-METERBAAN, VOORBEREIDEN VOOR JE WINTERSPORTVAKANTIE EN DAARNA NATUURLIJK LEKKER WARME CHOCOLADEMELK DRINKEN. ZATERDAG 5 OKTOBER EN ZONDAG 6 OKTOBER. DE SEIZOENSOPENING VAN HET WINTERSEIZOEN VAN 2019-2020 OP HET GEZELLIGSTE SPORTAINMENT CENTER VAN NEDERLAND! KOM JIJ OOK?

In het weekend van 5 en 6 oktober 2019 is de feestelijke Seizoensopening. Met op zaterdag 5 oktober de officiële opening van de 400-meter schaatsbaan en de Hüttengaudi party. Tijdens de Seizoensopening kunnen jong en oud, families, vriendengroepen en onze buurt plezier beleven door mee te doen aan verschillende sportieve activiteiten. Op de schaatsbaan en sneeuwbaan kun je naast vrij schaatsen, skiën of snowboarden ook een gratis kennismakingsles volgen!

Gratis proefles schaatsen >> Gratis proefles skiën of snowboarden >>

 

Activiteiten

Er is veel te zien, maar vooral veel te beleven voor jong en oud! Kom gratis of met korting schaatsen, skiën, snowboarden, karten of gamen. Ervaar een van de laagdrempelige proeflessen, krijg tips en tricks en profiteer van kortingen op diverse cursussen van ons of een van onze partners. Voor de kinderen is er een gratis Kids Area! Hier kunnen de kids knutselen, sneeuwballen gooien, zich laten schminken en op de  foto met De Uithof mascotte ‘Snuit’. Op zaterdag 5 oktober speel je gratis mee in de loterij bij aankoop van één van de toegangsbewijzen. Je maakt kans op een wintersportvakantie naar skigebied Wilder Kaiser in Oostenrijk of één van de andere mooie prijzen!

Let op: de actie geldt alleen op 5 en 6 oktober aan de kassa. Je kunt niet eerder (telefonisch, via de mail of website) een reservering plaatsen voor dit weekend.

Schaatsbaan

Om het seizoen supergezellig en feestelijk te openen is de toegang tot de 400-meterschaatsbaan op zaterdag 5 oktober van 10:00 tot 13:00 uur gratis. Daarna profiteer je het hele weekend van een korting op de dagentree. Volwassenen betalen 4 euro en kinderen 2,50 euro. Let op: de funrink is nog niet geopend gedurende het weekend.

Sneeuwbaan

Tussen 11:00 en 13:00 is er op zaterdag 5 oktober gratis toegang tot de sneeuwbaan. Verder is de sneeuwbaan vanaf 13:00 uur het hele weekend toegankelijk met een korting op de dagentree. Twee uur toegang tot de sneeuwbaan kost dan 10 euro en vier uur toegang is 12,50 euro.

Ook mogen op zaterdag 5 oktober de lederhosen en dirndls weer uit de kast! Vanaf 15:00 uur gaat namelijk de Hüttengaudi party van start in Eetcafé De Gletsjer. Super gezellig! Met de leukste meezingers kun je hier o.a. genieten van een lekker biertje, een warme chocolademelk of een heerlijke apfelstrüdel. Super toll!

Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door wintersportgebied Wilder Kaiser.

Kart & Games

Kom je op 5 of 6 oktober gezellig bij ons E-karten, Lasergamen, Bungee Soccer spelen of Sumoworstelen, dan krijgt de tweede persoon 50% korting op de activiteit. Daarnaast kun je het hele weekend ervaren hoe het is om te racen als Max Verstappen in de Formule 1-wagens met de VR Formule 1-simulatoren.

 

Let op: de actie geldt alleen op 5 en 6 oktober aan de kassa. Je kunt niet eerder (telefonisch, via de mail of website) een reservering plaatsen voor dit weekend.