Schaats de Vierdaagse!

25 maart 2019 - 28 maart 2019

Het succesvolle schaatsseizoen van 2018 – 2019 zit er helaas bijna op. Vanaf 1 april is onze 400-meterbaan gesloten tot oktober 2019. Om het seizoen op een goede manier af te sluiten, organiseert De Uithof voor het eerst een Schaats Vierdaagse! Deze Schaats Vierdaagse is voor jong en oud, professioneel schaatser tot beginnend schaatser. Maandag 25 maart tot en met donderdag 28 maart staan in het teken van rondjes schaatsen. We dagen je uit om de sporter in je aan te zetten en 2, 4, 8, 16 of zelfs 50 kilometer per dag te schaatsen. Rij je elke dag het aantal gekozen rondjes? Dan ontvang je jouw eerste Schaats Vierdaagse medaille!  Daag vrienden en familie uit en doe samen mee aan de Schaats Vierdaagse!

 

Hoeveel rondjes ga jij schaatsen per dag?

2 km =5 rondjes

4 km = 10 rondjes

8 km = 20 rondjes

16 km = 40 rondjes

50 km = 125 rondjes

Laat op donderdag zien dat je alle dagen bent geweest en het aantal rondjes hebt geschaatst en ontvang je verdiende medaille!

 

Wanneer kun je komen schaatsen?

Je kunt van maandag tot en met donderdag tijdens het vrijschaatsen komen schaatsen voor de Schaats Vierdaagse. Bij binnenkomst kun je jouw kaart laten aftekenen bij de frontoffice. Vervolgens kun je het aantal rondjes gaan schaatsen waar je voor hebt gekozen. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het tellen van het aantal rondjes. Tip: teken elk rondje zelf af op je kaart. Als je meer rondjes schaatst, is het prettig om met een (ronde)teller of transponder mee te nemen.

Je kunt jouw rondjes van maandag 25 maart tot en met donderdag 28 maart 2019 tussen 09.00 – 21.30u schaatsen.

Kun je door omstandigheden een bepaalde dag niet komen? Dan kun je ook op één dag het dubbele aantal rondjes doen.

 

 

Voorwaarden

  • Restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk.
  • In verband met de veiligheid is het verplicht om tijdens het schaatsen handschoenen en een muts te dragen.
  • De Uithof is niet verantwoordelijk voor ongelukken en/of diefstal. Er is EHBO aanwezig en spullen kunnen weggestopt worden in de kluisjes op de ijsbaan.

 

 

Doe mee!

Vandaag start de Schaats Vierdaagse bij De Uithof! Heb je je niet ingeschreven, maar wil je wel mee doen? Geen probleem. Meld je bij onze kassa en zij regelen voor je dat je nog mee kunt doen. Deelname aan de Schaats Vierdaagse kost 17,50 euro per persoon (exclusief schaatsen). Als je zelf geen schaatsen hebt, kun je deze huren in De Uithof bij Oomssport.

Heb je vragen over de Schaats Vierdaagse? Stuur ons jouw vraag of opmerking via het contactformulier.