Doe mee aan
de IJsdaging!

17 maart 2019

Verzamel je ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen en schaats op zondag 17 maart mee met de IJsdaging! Dit jaar op de schaatsbaan in De Uithof in Den Haag.

Een feestje op schaatsen, waarmee we ook nog eens andere kinderen helpen. Wij vinden namelijk dat ieder kind veilig naar school moet kunnen gaan. Maar lang niet overal op de wereld kan dat ook écht. Bijvoorbeeld in landen waar veel natuurrampen gebeuren, zoals orkanen en aardbevingen. Voor de mensen daar komen we in actie!

 

Meer dan schaatsen

IJsdaging | De Uithof

De IJsdaging is een dag waarop je van alles kunt beleven! Zo zijn er DJ’s, springkussens, bekende gasten en nog veel meer. En natuurlijk krijg je ook een mooie medaille. Hoeveel rondjes ga jij schaatsen? Laat je sponsoren voor de IJsdaging. Bijvoorbeeld door je oma, buurman, tante of oppas. Zo draagt elk rondje dat jij schaatst al bij aan veilige scholen. Met zijn allen gaan we voor een zo groot mogelijk bedrag. Je mag de hele dag tussen 10.00 en 17.00 uur komen schaatsen en natuurlijk mag iedereen meedoen!

 

 

Zo maak jij je actie aan

Meedoen aan de IJsdaging is simpel! Om mee te doen aan de IJsdaging hoef je alleen maar:

  1. Gratis je actie aan te maken op deze website
  2. Je familie, vrienden, buren etc. te vragen om jou te sponsoren voor de IJsdaging.
  3. Op de dag zelf een kaartje te kopen aan de kassa of via de website van De Uithof voor 17 maart 2019