ZET JOUW SCHOEN BIJ ONS!

08 november 2019 - 30 november 2019

ZET JE SCHOEN VOOR SINTERKLAAS! SINTERKLAAS KOMT VOOR ZIJN VERTREK OOK NOG EVEN BIJ ONS LANGS…MAAR DAN MOETEN ER WEL SCHOENEN LIGGEN OM TE VULLEN MET LEKKERNIJEN EN CADEAUTJES. KOM LANGS BIJ ONS, LEVER VOOR 30 NOVEMBER DE KNUTSEL-SCHOEN IN EN WIE WEET KRIJG JIJ WAT LEKKERS!

Vanaf 16 november is Sinterklaas weer in het land om alle kinderen te verwennen met cadeautjes en heel veel lekkernijen! Om alle kinderen die bij De Uithof langskomen extra blij te maken, kun je vanaf nu tot en met 29 november een knutsel-schoen achterlaten voor de Sint! Het ophalen van je schoen móét in het weekend van 30 november! Zijn de kinderen dit jaar lief geweest?

De knutsel-schoen

Download de knutsel-schoen hieronder, print hem uit en kleur de schoen zo leuk mogelijk in! Hij moet tenslotte wel opvallen voor Sinterklaas, toch? Als jij hem vervolgens ingekleurd hebt, knutsel je hem in elkaar tot een echte schoen en kun je deze achterlaten bij onze Front Office. Niet je schoen aantrekken he! Sinterklaas houdt niet zo van schoenen die een beetje gek ruiken… 🙂

Vergeet ook niet om je naam en e-mailadres op de schoen te zetten, zodat wij de schoen niet kwijt kunnen raken!

Klik op de afbeelding hieronder:

De leukste schoen

Kleur en knutsel jij de leukste schoen voor Sinterklaas? Dan win jij een extra verrassing!

Nog geen plannen voor kerst?

Kerst | De Uithof

Vier kerst bij De Uithof! Met een heerlijke kerstbrunch of -diner in ons sfeervolle café in combinatie met een bezoekje aan de schaatsbaan, sneeuwbaan of kartbaan.

Bekijk de opties >>