Eten
& drinken

Eten & drinken

Naast alle activiteiten beschikt De Uithof over vier gezellige cafés waar je kunt eten & drinken. Er is voor ieder wat wils; van lunch tot diner, en van een hapje of drankje tussendoor tot gezellige borrels. Heb je speciale wensen qua dieet of ben je vegetariër? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Ook voor groepen en voor zakelijke arrangementen kun je bij ons terecht. Wij bieden diverse arrangementen, en hebben verschillende overheerlijke buffetten, speciaal samengesteld  voor grotere groepen.

Grand Café
Het middelpunt van De Uithof is het Grand Café. Hier vind je een groot assortiment aan lunch en dinergerechten. Er zijn verschillende knusse zithoekjes en een gezellige open haard.

Schaatscafé
Langs de schaatsbaan kun je je opwarmen in het Schaatscafé. In dweilpauzes kruipen schaatsers bij elkaar onder genot van een warme koffie, thee of chocolademelk. Ook kun je hier terecht voor een overheerlijke appeltaart.

Skicafé
Ook bij de sneeuwbaan kun je opwarmen in het gezellige Skicafé. Je kunt hier genieten van warme dranken en later gemakkelijk de skipiste betreden, die slechts een deur is gelegen naast het Skicafé.

Kartcafé
Na het karten beland je in het Kartcafe, waar we je karttijden overhandigen. Na een bloedstollende race kun je een drankje doen en je opladen voor een eventueel volgende race.