Iedereen kan leren

Skiën of snowboarden bij De Uithof is leuk. Maar als je niet weet wat je te wachten staat, is het handig om eerst even een proefles te nemen. Iedereen zonder ervaring kan bij ons deelnemen aan deze ideale beginnersles. In deze proefles van één uur krijg je in groepsverband les op onze oefenpiste onder begeleiding van een professionele leraar.

Elke zaterdag en zondag kun je je hier voor op geven. Vanaf 4 jaar kun je al een proefles nemen om te komen skiën. Snowboarden is vanaf 8 jaar.

De prijzen zijn voor mini’s (4-5jr) en kinderen: €24,95 en voor volwassenen €34,95. Prijzen zijn inclusief baantoegang tijdens de les en materiaalhuur van schoenen, ski/snowboard en een helm. De proefles gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen per groep. Het is t/m 16 jaar verplicht om tijdens de ski- of snowboardles een helm te dragen. De helm zit bij de prijs van de les inbegrepen.

Interesse gekregen in deze les? Vul onderaan deze pagina het formulier <hyperlink>in. Dan krijg je zo spoedig mogelijk bericht van ons. Let op! Zonder bevestiging van ons is er nog geen plek gereserveerd.