Privéles skiën en snowboarden

Een op een les

Er is niets beter dan een ski- of snowboardleraar die je persoonlijk aandacht geeft. Een privéles bij De Uithof betekent professionele begeleiding op een persoonlijke manier. In deze les tellen persoonlijke doelstelling vast en kijken we naar de mogelijkheden om je als een professionele snowboarder of skiër van de piste af te laten dalen.

Skiën kan vanaf 3 jaar en snowboarden vanaf 6 jaar. De grootte van de groep is maximaal 3 personen en is desgewenst uit te breiden naar 5 personen. Hiervoor betaal je €7,50 per persoon extra. Het uurtarief is vastgesteld op €40,- per uur per leraar en is exclusief toegang tot de sneeuwbaan en materiaalkosten. Kinderen t/m 16 jaar betalen niet voor de helm, deze is verplicht

Wilt u een privéles boeken? stuur dan een mail naar skischool@deuithof.nl met hierin jouw voorkeursdata en tijd, of je wilt skiën of snowboarden en het aantal personen. Wij nemen dan snel met je contact op voor de mogelijkheden. Let op! Je hebt wel een bevestiging nodig anders is er geen plek voor je gereserveerd.