Dancing on ice - IJsdisco

29 August 2019 - 29 August 2019

OP DONDERDAG 29 AUGUSTUS 2019 VINDT ER VOOR DE EERSTE KEER EEN IJSDISCO PLAATS BIJ DE UITHOF MET SPECIALE LICHTEN EN EEN TOFFE DJ! HAAL JE DISCOSCHAATSEN DUS MAAR UIT DE KAST EN BEREID JE VOOR OP EEN MIDDAG MET SCHAATSEN ÉN DANSEN! 

 

IJsdisco | De Uithof

Voor wie?

De disco is opgesplitst in twee groepen om het voor iedereen leuk te maken. Tussen 12:30 en 14:30 uur zijn alle kinderen met de basisschoolleeftijd welkom om te schaatsen op de muziek van de DJ. De DJ zal muziek draaien  voor deze leeftijdsgroep. Tussen 14:45 en 16:30 is het de beurt aan de middelbare scholieren! Ook voor hen zullen de beste hits voorbij komen.

Tip!

Heb je geen schaatsen maar wil je wel graag komen? Bij Oomssport kun je schaatsen huren of kopen. Ondanks dat het zomer is, is het in onze ijshockeyhal uiteraard koud. Neem daarom warme kleding en handschoenen mee. Let op: zonder handschoenen mag je niet het ijs op.

 

Aanmelden

De toegang is 8,50 euro inclusief een verfrissend ijsje, nadat je uit je dak bent gegaan op jouw favoriete nummers!

LET OP: Als je graag wilt komen discoschaatsen is het handig voor ons, dat je je aanmeldt via het onderstaande aanmeldingsformulier.

 

Aanmelden ijsdisco

  • Voor welke leeftijdsgroep wil jij je opgeven?
  • Kom jij gezellig met familie, vrienden, vriendinnen of andere mensen? Vul hier in hoe groot jullie groep is, inclusief jijzelf.