Kom
Arrow Tag spelen

Arrow Tag

De historische schaatsbaan van De Uithof bestaat dit jaar 45 jaar. Het is de broedplaats van kampioenen als Ben van den Burg, Bart Veldkamp en Gianni Romme. Niet voor niets komen zij vaak terug op ons mooie ijs. Naast het langebaan schaatsen is De Uithof! de thuisbasis van HYS Hokij, de succesvolste Nederlandse ijshockeyvereniging en kun je bij ons terecht voor kunstrijden en shorttrack. Kom jij ook leren schaatsen, kunstrijden of ijshockeyen onder leiding van onze enthousiaste leraren? Informeer naar de mogelijkheden.

koop hier je tickets

Aanbiedingen

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

De leukste games

Kom schaatsen op onze semi-overdekte 400 meter ijsbaan.

Op de semi-overdekte 400 meter ijsbaan trainen professionele teams als voorbereiding op toernooien en schaatsen zowel beginners als gevorderden hun rondjes. Wil je jouw techniek verbeteren? Meld je dan aan bij onze schaatsschool! Op het middenterrein van de ijsbaan ligt de funrink, die je gemakkelijk via de loopbrug kan bereiken. In de funrink hoef je geen rekening te houden met de verplichte rijrichting. Naast de ijsbaan vind je het schaatscafe, waar u terecht kunt voor een heerlijke kop warme chocomelk of koffie. Regelmatig staat er ook een heerlijke poffertjeskraam langs de 400-meter baan. Want zeg nou zelf… wie krijgt er geen trek van het schaatsen?
Naast ‘normaal’ schaatsen kan je bij De Uithof ook terecht voor kunstrijden, curling en ijshockey. De ijshockeyhal is de thuishaven van de enige ijshockeyclub van Den Haag, HYS The Hague. Daarnaast biedt de ijshal in de winter onderdak aan sporten als kunstrijden en shorttrack.