Kids Middag

11 January 2019

Woensdagmiddag = Kids Middag

Kom op woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 naar De Uithof voor een super leuke sneeuwmiddag!  Je kunt 2 uur lang skiën of snowboarden op de piste. Wij toveren de beginnerspiste elke woensdagmiddag om tot kinderland. Met vrolijke slaloms, hoepels en ander materiaal maken wij er een kinderpretpark van! En ben je even uitgespeeld, dan ben je van harte welkom in het Skicafé voor een bosvruchten limonade van Cool Bear. De kleurplaten ontbreken natuurlijk ook niet.

  • Begeleider (16+)
    2 uur skipas in de middag, exclusief materiaal: € 25,00
  • Kinderen (3 t/m 12 ski, 8 t/m 12 snowboard)
    2 uur skipas in de middag, inclusief materiaal: € 29,50    € 5,00
  • Per kind € 5,00 extra-, Maximaal 4 kinderen per begeleider*.

*Dit speciale actietarief is te verkrijgen aan onze kassa, en alleen op woensdag te koop tussen 13 en 14 uur. Per begeleider mogen maximaal 4 kinderen mee. Een begeleider is verplicht. Deze aanbieding is niet geldig tijdens schoolvakanties en niet te combineren met andere actietarieven voor de sneeuwbaan.

Breid je Kids Middag uit met een kidsmeal!

Voor  4,50 p.p. extra* krijg je een kindermenu, met daarin verse frietjes, bosvruchten limonade van Cool Bear en een kroket, frikandel, kaassoufflé of kipnuggets naar keuze.

*De upgrade is te verkrijgen aan onze kassa, en alleen te koop in combinatie met de woensdagmiddag = Kids Middag aanbieding.