De 60 van de Weissensee

21 maart 2018

feb 20, 2018

Op zaterdag 3 maart om precies 14:00 uur wordt het startsignaal gegeven voor 60 minuten lang rondes rijden tegen alle ijsbanen van Nederland. Dit jaarlijks terugkerende evenement heeft De Uithof al 3 keer op een rij gewonnen. Ook vorig jaar waren wij de ijsbaan met de meest gereden rondes dankzij de 131 enthousiaste deelnemers die bij elkaar maar liefst 9215(!) rondes hebben geschaatst.

En dat willen wij ook dit jaar weer bereiken, daarom nodigen wij jullie allemaal uit om op zaterdag 3 maart naar De Uithof te komen!

Uitreiking
Wanneer iedereen om 15:00 uur is uitgeschaatst, worden de rondes van alle ijsbanen verzameld en wordt bekend gemaakt welke ijsbaan dit jaar de meeste rondes heeft gereden tijdens ‘De 60 van de Weissensee’. De bekendmaking van de uitslag wordt rond 15:30 uur gedaan in het Grand Café van De Uithof onder het genot van een borrel en wat bittergarnituur.

Deelname
Wil jij ook meedoen? Stuur dan een e-mail naar: jsuijker@deuithof.nl of schaatsschool@deuithof.nl.
Vermeld hierbij jouw naam en transpondernummer.

De rondes worden gemeten door middel van transponders. Heb je geen transponder? Dan is het mogelijk om deze te lenen. Geef in jouw mail duidelijk aan of je een transponder wil lenen, dan zorgen wij dat er een voor jou klaarligt.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 3 maart om 14:00 uur in De Uithof!