Fun bij de Uithof
Beleef De Uithof - dé multifunctionele sport- en evenementenlocatie
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
Beginnerscursus

Beginnerscursus

De beginnerscursus is een gedegen manier om te leren klimmen, en ook nog eens een heel goedkope manier. En dat is niet gek, vanuit de klimmuur stimuleren we graag dat iedereen in de basis goed opgeleid wordt. Maar eerst iets over de opleiding zelf.

De beginnerscursus bestaat uit vier lessen op maandag of vrijdagavond, waarin naast het klimmen de verschillende manieren van zekeren aan bod komen, materialen besproken worden, en waarin natuurlijk aan aandacht gegeven wordt aan de verschillende klimtechnieken. De cursus start om 20:00 uur, op maandag en om 19:30 op vrijdag. Deze cursus wordt afgesloten met het certificaat K2 van de Branchevereniging Klim Sport, hetgeen betekent dat je zelfstandig kunt klimmen bij alle klimcentra in Nederland.

De cursus kost € 89,00. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de materialen die je nodig hebt. Als je de cursus afsluit met het diploma K2, krijg je van De Klimmuur een maandabonnement kado. Dat betekent dat je kostenloos een maand lang bij ons kunt klimmen.

Klik hier voor meer informatie en reserveren.