Fun bij de Uithof
Binnenspeeltuin - De Uithof
Snapchat De Uithof
  • Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin

Op zoek naar een binnenspeeltuin in Den Haag? Het Sport en Spel Paleis in De Uithof is een gigantische binnenspeeltuin waar kinderen kunnen sporten en spelen.

Sport & Spel Paleis in De Uithof

Wil je bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met je familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar de binnenspeeltuin van het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Want bij ons beleef je de allerleukste indoor & outdoor attracties van Nederland!

Ja, ik wil naar de leukste binnenspeeltuin van Den Haag!

Wat is er te beleven in de binnenspeeltuin?

Doordat de ruimte semi-overdekt is kunnen de kinderen ook met slecht weer een fantastische dag beleven. In de binnenspeeltuin zijn diverse activiteiten en attracties waar kinderen op kunnen klimmen, springen, rennen en glijden. Het park heeft dezelfde temperatuur als buiten dus bij mooi weer kunnen de kinderen zich optimaal vermaken in het waterpark.

Binnenspeeltuin voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

De indoor speeltuin van het Sport en Spel Paleis is de ideale plek waar kinderen kunnen sporten en spelen. Bewegen en plezier hebben, staat in dit familiepark centraal. De allerkleinsten kunnen spelen in de KidsZone en tieners kunnen verschillende outdoor activiteiten doen zoals arrow tag.

Een fantastisch dagje uit voor de hele familie!

Spring op gigantische luchtkussens, manoeuvreer je door de obstakelbanen, vlieg door de lucht met de vliegende fietsen of leef je uit op de dansmatten en meer! Bij het Sport en Spel Paleis, het leukste indoor speelparadijs van Den Haag, beleeft iedereen een fantastisch dagje uit!

De leukste binnenspeeltuin is ook niet duur

De entree voor kinderen van 4 t/m12 jaar bedraagt €8,-. Begeleiders vanaf 18 jaar betalen €1,50. En een flitsbezoek van een uur kost voor een kind maar €4,-. Meer over de toegangsprijzen van deze binnenspeeltuin.

Het overdekt speelparadijs van het Sport & Spel Paleis is een samenwerking tussen De Uithof, evenementenbureau Evorsa en attractieverhuur Moonen. De Uithof in Den Haag is een veelzijdig sportcentrum met een schaatscentrum, sneeuwbaan, kartbaan, klimwand, health club en vergaderlocatie.

Meer informatie over de leukste binnenspeeltuin van Den Haag!

Andere bezoekers zochten op:

Indoor speelparadijs
Indoor speeltuin
Overdekt speelparadijs