Bedrijven
curling cup

Teambuilding Just Got Serious

Vergeet avontuurlijke survivaltrails, razende blowkarts of zenuwslopende escape rooms. De ultieme teambuildingactiviteit om tot een onstuitbaar superteam te transformeren? De Bedrijven Curling Cup 2019! Je hoort het goed. In twee uitdagende stappen glijdt jouw bedrijf misschien wel naar de eenzame bedrijfscurlingtop van Nederland.

 

Stap 1: De Curlingclinic

Leer tijdens een curlingclinic de fijne kneepjes van deze olympische sport. In zestig minuten krijgen jullie stenen, bezems en de gladde ondergrond steeds beter in bedwang en komen de verborgen toptalenten van jouw bedrijf bovendrijven. (€ 29,50 p.p., minimaal acht deelnemers). Tijd: in overleg in te plannen.

 

Stap 2: De strijd om de Cup!

Schrijf je meest veelbelovende zes spelers in voor de Bedrijven Curling Cup 2019 (€ 175,- per team) en veeg de andere teams van de baan op zaterdag 9 maart. Wint jullie team de felbegeerde Bedrijven Curling Cup van 2019?

 

Wil je jouw bedrijf opgeven of heb je nog vragen?

Bel dan naar 070 – 309 96 49 of stuur een e-mail naar sales@deuithof.nl

 

VANAF 21 JULI ZOMERVAKANTIE BIJ ONS!

Vanwege de start van de zomervakantie gelden er vanaf 21 juli tot en met 1 september ruimere openingstijden voor Kart & Games en het Sport en Spel Paleis!

Je kunt nu al reserveren voor de ruimere openingstijden voor Kart & Games! Direct reserveren?
Bekijk ons aanbod

Klik hier voor alle openingstijden.