Fun bij de Uithof
Bedrijfsuitje - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje? Uw bedrijfsuitje organiseert u bij De Uithof in Den Haag!

De Uithof is de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje. We zijn dé multifunctionele sport-, evenementen- en vergaderlocatie van de Randstad! Wij hebben een uiterst divers aanbod van sportfaciliteiten, een evenementenhal, uiteenlopende feest- en vergaderlocaties en verschillende horecalocaties! 

Wij snappen dat ieder bedrijfsuitje uniek is. De Uithof in Den Hag beschikt over uitgebreide horecamogelijkheden. Zo kunt u heerlijk kaasfonduen of steengrillen in het Skicafé, zijn er uitgebreide buffetmogelijkheden in een van de vergaderzalen. U kunt ook, speciaal voor uw bedrijfsuitje, een menu op maat samenstellen. De Uithof is ook de ideale vergaderlocatie. Wij beschikken over verschillende vergadermogelijkheden. Binnen ons complex zijn de faciliteiten aanwezig voor gezelschappen toto 5.000 deelnemers! Combineer tijdens uw bedrijfsuitje een vergadering met een sportieve activiteit en u haalt het maximale uit uw bedrijfsuitje!

Meer informatie over een bedrijfsuitje?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje in Den Haag bij De Uithof? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina. Je kunt ook direct een bedrijfsuitje reserveren.

Meer informatie

Kies een arrangement voor uw bedrijfsuitje