Fun bij de Uithof
Activiteiten in Den Haag - De Uithof
Koop hier je online tickets
Snapchat De Uithof
  • Activiteiten in Den Haag

Activiteiten in Den Haag

Bent u op zoek naar een leuke activiteiten in Den Haag? Dan bent u bij De Uithof aan het juiste adres! Met diverse leuke en sportieve activiteiten onder een dak is De Uithof de perfecte locatie voor een dagje uit!

In De Uithof kan je onder andere skien of snowboarden op echte sneeuw op een piste van maarliefst 225 meter! Onze piste is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en mocht je graag willen leren skien of snowboarden van een professionele leraar dan staat onze skischool voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. 

Naast de sneeuwbaan beschikt De Uithof ook over een 400 meter lange schaatsbaan. De 400 meter baan is voor wedstrijdrijders maar ook voor familie’s een super leuke activiteit. Schaatsen in De Uithof kan vanaf oktober t/m maart en vanaf april wordt de 400 meterbaan domein van onze ijskarts. Van april t/m mei kan je namelijk karten op het ijs! Slippende banden en opspattend ijs, het is spannend, uitdagend maar vooral een unieke belevenis! Nieuw deze zomer op de 400 meter baan is het Sport en Spel Paleis! Bewegen en plezier hebben zal in dit familiepark centraal staan. Er zijn diverse attracties, sporten en activiteiten die uitdagend zijn voor kinderen van 3 t/m 18 jaar. Springen op gigantische luchtkussens, manoeuvreren door de obstakelbanen, vliegen door de lucht met de vliegende fietsen of je uitleven op de dansmatten maken deel uit van de vele activiteiten.

Activiteiten in Den Haag: Karten

De Uithof beschikt ook over een vernieuwd karcircuit. Onze kartbaan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen. De nieuwe elektrische karts accelereren snel dus er kan uitdagend geraced worden. Naast skiën, schaatsen, snowboarden en indoor karten kan je De Uithof ook lasergamen, sumoworstelen, bungee soccer spelen en er is ook een Active Game Room waar individuele en teambuilding games gespeeld kunnen worden die bol staan van actie. De lasergame-arena is spectaculair en zorgt voor een flinke dosis adrenaline in de strijd met de tegenpartij.

Wil je meer activiteiten in Den Haag?

Wil je meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hiernaast en op onze contactpagina.

Meer informatie

Veel gebruikte zoektermen

Dagje uit in Den Haag, Wat te doen vandaag, Activiteiten in Rotterdam