Nerf

NERF Wars

De coolste Nerf party volledig verzorgd door Airsoft INC. Speel verschillende game modes zoals capture the flag, the hunger games of the zombie game. Net als in de film en op de playstation, maar nu speel jij de hoofdrol! De nadruk ligt op plezier maken, bewegen en samenwerken en dit wordt volledig begeleid door onze enthousiaste marshalls! Uiteraard speel je in een cool tactisch Nerf vest, je neemt je eigen Nerf gun mee of je krijgt de Zombie Strike Flip Fury met dubbel magazijn van ons. In jouw basis staat een grote bak met Nerf pijlen klaar zodat je altijd genoeg munitie hebt! Ouders doen mee, maken de tofste foto’s en video’s tijdens de game of genieten in alle rust van een drankje aan de bar, terwijl ze de game veilig achter het glas bekijken!

De game

Vijftien minuten voor aanvang starten we met het maken van 2 teams, het schminken als commando met camouflage schmink en een korte safetybriefing. De veiligheidsbril blijft altijd op en we gaan op een leuke manier met elkaar om!

Daarna worden er verschillende games gespeeld en na ieder uur wordt dit onderbroken met een korte revival pauze waarvoor voldoende limonade en iets te snoepen klaar staat. De games speel je in een grote ruimte van 800m2 met spannende verassingen, geheime gangen en ruimtes. Soms start je aan het bureau van Donald Trump in het Witte huis en soms in het Kremlin.

Zowel vooraf als achteraf kan in het restaurant gebruik gemaakt worden van de taartservice en/of een heerlijk verjaardags kids menu. Patat, een snack naar keuze, sausjes en een drankje.

Reserveren Nerf

  • LET OP: deelnemers moeten minimaal 6 jaar oud zijn!
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

DE UITHOF GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof te sluiten om zo de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) tegen te gaan.

De Klimmuur, Oomssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Corona-virus een eigen beslissing.

Klik hier voor meer informatie