Kart & Games

Als jij op zoek bent naar spanning en sensatie, kom dan naar Kart & Games bij De Uithof! Karten op onze spectaculaire kartbaan, lasergamen in één van de grootste lasergame arena’s van Nederland of de leukste games spelen zoals sumoworstelen of bungeesoccer!

Van april tot en met juni kun je bij De Uithof ook ijskarten! De ijsbaan verandert elk jaar naar een spectaculaire ijskartparcours. Geniet van het meest spannende event van het jaar!

Koop hier je ticket(s)

IJskarten

Voor slechts 10 weken per jaar (begin april t/m begin juni) wordt onze 400-meter ijsbaan omgetoverd tot spectaculair ijskartparcours. Driften door bochten van 180 graden, opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Daag jij je vrienden, familie of collega’s uit voor deze spannende activiteit?!

Onze karts worden ieder jaar volledig gereviseerd. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar. Onze Sodi 50cc benzinekarts hebben een topsnelheid van 53km waardoor jij een ultieme race ervaart.

 

Onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een spannend parcours met tunnels, een heuvel, een kombocht en twee hairpins, is speciaal ontworpen voor jou!  Echt iedereen, van beginnend tot professionele karter, kan bij ons terecht.

Je kunt racen in een volwassen-heat vanaf 13 jaar en een lengte van minimaal 1.60m. Als je nog niet die leeftijd of lengte hebt bereikt, kun je gelukkig alsnog karten! Kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar en een lengte vanaf 1.35m kunnen ook racen op onze kartbaan in onze kinderkarts.

 

Games

Bij De Uithof speel je de leukste games én kun je lasergamen in één van de grootste arena’s van Nederland! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s de strijd aan met elkaar! Trek jouw laserpak aan en pak je gun, hijs jezelf in een gordel en scoor de mooiste goals of trek het sumopak aan en versla iedereen op de mat!

 

LasergamenBungee soccerSumoworstelen

Let op: gewijzigde openingstijden!

Vanaf dinsdag 11 juni gelden er andere openingstijden. Check de openingstijden voordat je naar De Uithof komt.

Klik hier om de openingstijden te zien.